Norsk Forening for Psykedelisk Vitenskap
Vi er en ideell organisasjon bestående av akademikere og forskere innenfor psykedelisk vitenskap i Norge. Vi jobber for å fremme vitenskapelig utforskning av psykedelika på tvers av fagdisipliner.
Hva gjør vi?
NFPV arrangerer jevnlige aktiviteter med hensikten om å bygge opp et faglig nettverk for å fremme psykedelisk forskning i Norge. Vi arrangerer blant annet:
Temamøter og foredrag relatert til psykedelisk forskning som er åpent for allmennheten.

Skriv litt mer tekst her
Arrangement for medlemmer som temamøter, journal clubs, nettverksmøter
Skriv mer tekst her
Nordic Psychedelic Science Conference
Skriv mer tekst her
Vi utvikler en kunnskapsbank med litteratur og henvisninger til forskningsartikler om psykedelisk forskning
Skriv mer tekst her
Bistå som faglig ressurs for offentlige eller private aktører
Skriv mer tekst her
Vil du bli medlem?
Klikk på knappen å fyll ut skjemaet under
Bli medlem
Fyll ut skjemaet under for å bli medlem av Norsk Forening for Psykedelisk Vitenskap
Hvem er vi?
NFPV består av akademikere og forskere som er involvert i psykedelisk vitenskap i Norge. Vi har forskjellig faglig bakgrunn og sammen dekker et spekter av interesse innenfor feltet.
Anna Høifødt
Styreleder
Anna Høifødt er sosialantropolog og har studert brukere av psykedelika blant forskjellige miljø i Oslo. Hun skrev masteroppgaven "The Value of Experience: Psychedelics, phenomenology and contemporary perspectives on drug use" og ble tildelt Våg-å-vite prisen i 2018.
Lowan Stewart
Nestleder, Lege
Lowan Stewart har over 17 års klinisk erfaring med bruk av ketamin. Stewart er spesialist i akuttmedisin og "fellow" ved American Academy of Emergency Medicine, og har praktisert både i USA og Norge.
Ivar Goksøyr
Psykolog
Ivar W. Goksøyr er psykologspesialist, utdannet ved Universitetet i Oslo og har over 10 års erfaring som psykolog. Han er spesialist i intensiv psykodynamisk korttidsterapi og driver psykologklinikken Psykologvirke i Oslo.
Attila Szabo
Forsker
Tor-Morten Kvam
Psykiater
Tor-Morten Kvam er utdannet lege ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Han har jobbet i psykisk helsevern siden 2009 og er ferdig utdannet psykiater siden 2014. Han jobber som overlege ved Sykehuset Østfold, Nordre Østfold Distriktspsykiatrisk senter.
Kristoffer Andersen
Psykolog
Kristoffer Andersen er utdannet psykolog fra Universitetet i København. Han har tidligere jobbet som psykolog i spesialisthelsetjenesten med behandling av rus og avhengighetslidelser.
Malin Vedøy Uthaug
Forsker
Malin Vedøy Uthaug har en bakgrunn innenfor psykologi og er i dag PhD kandidat ved the department of Neuropsychology and Psychopharmacology (FPN) ved Maastricht University i Nederland.
Andreas Wahl Blomkvist
Lege
Andreas Wahl Blomkvist er utdannet lege ved Jagiellonian University i Krakow, Polen, og Aalborg universitet i Aalborg, Danmark. Han jobber som lege i allmennmedisinsk spesialisering i Tromsø.
Kontakt oss
Kontakt oss via skjemaet under eller send en mail om det er noe du lurer på.
+1 123 456 78 90
hoifodtanna@gmail.com
Adresse kan stå her