Kjøpt noe du er usikker på?
Sjekk det hos oss!
Vi driver Norges første og eneste dedikerte rusmiddelanalysetjeneste. Hos oss kan du finne ut hva et stoff egentlig inneholder, gratis og anonymt.
Vi tilbyr nå drop-in fast hver torsdag fra 12:00 til 18:00 i Kværnerveien 5. (OBS! Drop-in torsdag 20. juni er flyttet til fredag 21. juni samme tid. Vi beklager dette.)
Hvis du ikke har noen utfordringer med å bruke Protonmail, og ikke må ha stoffet analysert på dagen, oppfordrer vi likevel til å booke time på forhånd – slik:
1
Opprett en Protonmail-adresse
Når du bestiller time, ber vi deg bruke en Protonmail-adresse i et fiktivt navn. All kommunikasjon med vår Protonmail-adresse vil da være krypert, og vi slipper å motta noen personopplysninger.
2
Bestill time
Send en e-post fra din Protonmail-adresse til vår: rusmiddelanalyse@protonmail.com

Fortell oss hva stoffet du ønsker analysert antas å være, hvilket format det foreligger i (pulver, tablett, væske), om noen har prøvd det og eventuelt om rusvirkningen var som forventet.

3
Møt opp til avtalt tid
Som regel vil du få time den uken du henvender deg, men vær gjerne tidlig ute med booking. Møt opp til avtalt tid, da andre kan ha time før eller etter. Merk at vi ikke holder åpent hver dag.
Spørsmål & svar